loon naar werken

In deze module bieden we laagdrempelige begeleiding met aandacht voor de 11 leefgebieden waarop je mogelijk problemen ervaart.

De 11 leefgebieden zijn:

 1. huisvesting
 2. geestelijke gezondheid
 3. verslaving
 4. fysieke gezondheid
 5. gezinsrelaties
 6. problemen met justitie
 7. sociale contacten
 8. dagbesteding
 9. inkomen
 10. maatschappelijke participatie
 11. ADL-vaardigheden

Door bij ‘Loon naar Werken’ aan de slag te gaan, krijg je meer structuur en houvast. Dit doen wij door je per dag een aantal uren te laten werken zonder vooraf allerlei voorwaarden te stellen. Je krijgt hiervoor ook een kleine vergoeding; een loon van € 1,– per uur.

Welke werkzaamheden worden verricht?
Loon naar werken biedt je een zinvolle dagbesteding. Je voert eenvoudige, repeterende werkzaamheden uit in opdracht van organisaties of particulieren. Je werkt in een van onze werkplaatsen of in de buitenlucht. Loon naar Werken is verdeeld in:

 • Loon naar Werken Buiten
  Bij Loon naar Werken Buiten vinden de werkzaamheden uitsluitend in de buitenlucht plaats. Denk hierbij aan werkzaamheden zoals het opruimen van zwerfvuil en eenvoudig groenonderhoud.
 • Loon naar Werken Binnen
  Omdat deze werkzaamheden voor sommige medewerkers fysiek te zwaar zijn, bieden wij ook de mogelijkheid om binnen in een werkplaats aan de slag te gaan. De werkzaamheden bestaan hier voornamelijk uit eenvoudig inpak- en ompakwerk.

Doorstromen
Wanneer je een vast woonadres hebt, op de werkplek verschijnt zonder drugs gebruikt te hebben, je afspraken nakomt en ten minste vier dagdelen per week komt werken, stroom je door naar de tweede module: LNW Plus

Hoe kan ik mij aanmelden of kom hoe ik in aanmerking voor deelname aan Loon naar Werken? Klik hier