Privacy Policy & Disclaimer

Privacy Policy

Relim respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft altijd vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens alleen voor datgene waar u om gevraagd heeft.

Uw persoonlijke gegevens
We zullen uw persoonlijke gegevens zonder uw toestemming niet ter beschikking stellen aan derden. We waarderen het vertrouwen dat u in ons stelt, en zullen alles in het werk stellen om uw persoonlijke informatie te beschermen. De persoonlijke informatie wordt alleen gebruikt voor de diensten die wij voor u verrichten. Wilt u uw gegevens uit onze systemen laten verwijderen? Stuur ons dan een e-mail met dit verzoek.

Relim maakt gebruik van cookies en andere technologieën om het online gebruiksgemak voor u te vergroten en om na te gaan hoe de site wordt gebruikt. Bij een bezoek aan onze website slaan servers automatisch informatie op, zoals URL, IP-adres, browsertype en -taal, en datum en tijd van uw bezoek. Als u cookies wilt uitschakelen, kunt u dit doen via uw browser.

Disclaimer

In deze disclaimer wordt verstaan onder:

  • de eigenaar: Relim;
  • gebruik(en): alle denkbare handelingen;
  • u: de gebruiker (bezoeker) van de website;
  • de content: alle in de website aanwezige inhoud.

Het onderstaande is van toepassing op de pagina’s die u bekijkt op deze website.

  1. Door de pagina’s te bekijken stemt u in met deze disclaimer. De content is door de eigenaar met de grootst mogelijke zorg samengesteld. De eigenaar aanvaardt echter geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde.
  2. De eigenaar is niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen.
  3. Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de content of delen daarvan maken inbreuk op intellectuele rechten
  4. Toestemming tot het gebruik van de getoonde content of delen daarvan op publiekelijk toegankelijke plaatsen dient schriftelijk aan ons te worden verzocht.

Hebt u suggesties, klachten of vragen over onze Privacy Policy en/of Disclaimer? Stuur een e-mail naar info@relim.nl

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.